Isabelle Vleurinck (1965) - Onafhankelijk Bestuurder

Isabelle Vleurinck behaalde een Master diploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU-Leuven en het diploma Financieel Analist van de Belgian Association of Financial Analysts (ABAF).

Zij startte haar loopbaan in de Corporate Finance afdeling van Bank Degroof en was project coördinator in het financieel departement van de Almabo/CMB groep van 1992 tot 2004.

Isabelle Vleurinck is bestuurslid van Axis Group en hulpverlener bij het Centrum Algemeen Welzijnswerk - Slachtofferhulp Oost-Vlaanderen.


Michel Delbaere (1953) - Voorzitter - Onafhankelijk Bestuurder

Michel Delbaere is licentiaat in de rechten (Katholieke Universiteit Leuven - 1975) en licentiaat in de economische wetenschappen (Katholieke Universiteit Leuven - 1975).
Hij begon zijn carrière als management trainee en account manager bij de Morgan Guaranty Trust Company of New York.
Hij is oprichter en gedelegeerd bestuurder/directeur van: Crop's N.V. (België), Hesbayefrost S.A. (België), Monliz S.A (Portugal en Spanje), MDC Foods Ltd (UK), Crop's & Partners (Servië), Messem (Nederland en Marokko), Agram (Polen), TriNature (Frankrijk), Tropifrost (Costa Rica) en Onefrozen (USA).
Hij is voorzitter van de raad van bestuur van Sioen Industries en van de Muziekkapel Koningin Elisabeth. Hij is lid van de Raad van Bestuur en erevoorzitter van Voka (Vlaams netwerk van ondernemingen). Hij is tevens lid van de raad van bestuur van SD Worx, Bank Delen, Smile Invest en VPK Packaging Group.

 

ACACIA I vertegenwoordigd door Els Verbraecken - Onafhankelijk Bestuurder

Els Verbraecken studeerde in  1993 af als handelsingenieur aan de Universiteit van Leuven en vatte haar loopbaan aan als exportkredietverzekeraar bij Credendo, het Belgische exportkrediet agentschap.

In 2002 startte zij bij DEME waar zij zich gedurende jaren wereldwijd  export- en projectfinancieringen opzette.   

In april 2013 werd zij CFO van DEME groep en is eveneens lid van het DEME Uitvoerend Comité.