Baron Philippe Bodson (1944) - Voorzitter en niet-uitvoerend bestuurder

Baron Philippe Bodson behaalde het diploma burgerlijk ingenieur aan de Universiteit van Luik en behaalde een Master in Business Administration (MBA) aan INSEA. In 1977 vervoegde hij Gleverbel waar hij gedelegeerd bestuurder was van 1980 tot 1989. Van 1989 tot 1999, was de Heer Bodson gedelegeerd bestuurder van Tractebel en Voorzitter van Electrabel en Distrigas. Hij zetelde in de Belgische Senaat van 1999 tot 2003. Momenteel is Philippe Bodson Voorzitter van de raad van bestuur van Floridienne en Hamon, Voorzitter van Free Fair Post Initiative (NGO), Voorzitter van de raad van bestuur van EXMAR en lid van de raden van bestuur van AEI (Houston), Bluesky, Cobepa. Tevens is hij raadgever van Credit Suisse.

Isabelle Vleurinck (1965) - Onafhankelijk bestuurder

Isabelle Vleurinck behaalde het diploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU-Leuven en het diploma Financieel Analist van de Belgian Association of Financial Analysts (ABAF).

Zij startte haar loopbaan in de Corporate Finance afdeling van Bank Degroof en was project coördinator in het financieel departement van de Almabo/CMB groep van 1992 tot 2004.

Isabelle Vleurinck is bestuurslid van Axis Group en hulpverlener bij het Centrum Algemeen Welzijnswerk - Slachtofferhulp Oost-Vlaanderen.


Michel Delbaere (1953) - Onafhankelijk bestuurder

Michel Delbaere behaalde het diploma licentiaat in de rechten (Katholieke Universiteit Leuven – 1975) en licentiaat in de economische wetenschappen (Université Catholique de Louvain – 1975).

Hij startte zijn carrière als management trainee en account manager bij Morgan Guaranty Trust Company of New York.

Hij is de oprichter en afgevaardigd bestuurder / bestuurder van: Crop’s N.V. (België), Hesbayefrost S.A. (België), Monliz S.A (Portugal en Spanje), MDC Foods Ltd (UK), Crop’s & Partners (Servië) en Messem (Nederland en Marokko).

Hij is tevens lid van de Regionale Raad van Bestuur van BNP Paribas Fortis. Hij is lid van het Directiecomité van het VBO (Verbond van Belgische Ondernemingen). Hij is lid van de Raad van Bestuur en ere-voorzitter van Voka (Vlaams netwerk van ondernemingen). Hij is tevens lid van de Raad van Bestuur van Sioen Industries, SD Worx, Delcredere en Montea.