Baron Philippe Bodson (1944) - Voorzitter en niet-uitvoerend bestuurder

Baron Philippe Bodson behaalde het diploma burgerlijk ingenieur aan de Universiteit van Luik en behaalde een Master in Business Administration (MBA) aan INSEA. In 1977 vervoegde hij Gleverbel waar hij gedelegeerd bestuurder was van 1980 tot 1989. Van 1989 tot 1999, was de Heer Bodson gedelegeerd bestuurder van Tractebel en Voorzitter van Electrabel en Distrigas. Hij zetelde in de Belgische Senaat van 1999 tot 2003. Momenteel is Philippe Bodson Voorzitter van de raad van bestuur van Floridienne en Hamon, Voorzitter van Free Fair Post Initiative (NGO), Voorzitter van de raad van bestuur van EXMAR en lid van de raden van bestuur van AEI (Houston), Bluesky, Cobepa. Tevens is hij raadgever van Credit Suisse.

Jens Ismar (1957) - Onafhankelijk bestuurder

Jens Ismar is de Chief Executive Officer bij Western Bulk, een Noorse rederij met een vloot van ongeveer 100 schepen vooral gericht op het Handymx segment. Voorheen was hij bestuurder bij BW Gas, een rederij gespecialisserd in gastransport en beheer van LPG- en LNG-schepen. De heer Ismar heeft meer dan 25 jaar ervaring in de olie-en gasindustrie waarbinnen hij verschillende functies bekleedde. Jens Ismar begon zijn carrière als assistant makelaar in Inge Steensland, waarna hij gedurende 2 jaar in New York als manager van de afdeling scheepvaart bij G.D.O. Industrie werkzaam was. In de periode 1984 tot 2001 bekleede hij verschillende functie binnen Stemoco Shipping/Lorentzen & Stemoco, waar hij gedelegeerd bestuurder werd vanaf 1997. De heer Ismar behaalde een Business Degree aan de Lund University in Zweden. Hij is voorzitter van de Redersvereniging in Oslo.

Michel Delbaere (1953) - Onafhankelijk bestuurder

Michel Delbaere behaalde het diploma licentiaat in de rechten (Katholieke Universiteit Leuven – 1975) en licentiaat in de economische wetenschappen (Université Catholique de Louvain – 1975).

Hij startte zijn carrière als management trainee en account manager bij Morgan Guaranty Trust Company of New York.

Hij is de oprichter en afgevaardigd bestuurder / bestuurder van: Crop’s N.V. (België), Hesbayefrost S.A. (België), Monliz S.A (Portugal en Spanje), MDC Foods Ltd (UK), Crop’s & Partners (Servië) en Messem (Nederland en Marokko).

Hij is tevens lid van de Regionale Raad van Bestuur van BNP Paribas Fortis. Hij is lid van het Directiecomité van het VBO (Verbond van Belgische Ondernemingen). Hij is lid van de Raad van Bestuur en ere-voorzitter van Voka (Vlaams netwerk van ondernemingen). Hij is tevens lid van de Raad van Bestuur van Sioen Industries, SD Worx, Delcredere en Montea.